Iloveljet - Rangers (1 - 10)

Aika: 17.12.2017 14.00
Paikka: Leaf-areena
Sarja: Hallisarja

Toiseen peliin hallille saapui pienessä flunssassa ollut Teemu, joka pelasi keskinkertaisesta pelikunnostaan huolimatta hyvän ottelun maalilla. Katsomossa nähtiin Puistonvartijoiden iloksi Rangers-huivissa myös Virtasen parempi puolisko. :)

Toinen ottelu lohkon hännillä olleita mustapaitaisia Iloveljiä vastaan oli melko löysätempoista pelailua, ja hyvä niin, sillä neljäs peli reiluun vuorokauteen alkoi olla monille Puistonvartijoille ihan tarpeeksi. Kokeneemmista kavereista koostuneilla Iloveljillä oli myös pari ihan terävästi laukovaa herraa mukana, mutta pelinavauksessa näillä oli ajoittain suuria vaikeuksia.

Kapteeni Pettersson aloitti maalikarkelot viiden minuutin kohdalla, kun mies sai kauhottua Virtasen hienosta kääntösyötöstä pallon tyhjään maaliin ohi väärällä tolpalla olleen MGF-molarin. Puolitoista minuuttia myöhemmin oli reservistä nostetun Lassin vuoro katkaista vastustajan hyökkäys keskiviivalla ja iskeä päivän kolmas osuma rannarilla. 0-2.

Erän puolivälissä kapteeni Pettersson osui toistamiseen, kun mies purjehti oikealta ohi Iloveljen ja nosti lopuksi kämmenellä pallon komeasti maalin kattoon. Iloveljilläkin oli muutamat paikkansa, mutta vedot painuivat useasti metrin tai kaksi yli ja ohi maalin. Ne harvat tilanteet mitä tolppien väliin tuli, selvitti Teemu hienosti.

Ajassa 16:26 oli Aten vuoro juosta kunniakujaa keskeltä mustapaitojen molarin eteen ja nostaa pallo etuyläkulmaan. 0-4 lukemissa mentiin myös tauolle.

Toisessa erässä alkoivat yhdeksällä (?) kenttäpelaajalla palloilleet veljet väsyä ja se näkyi lisätilana kentällä. Keskelle kenttää noussut Reijonen ampui ajassa 23:55 rannarilla pallon taka-alakulmaan, ja tämä oli jo neljäs maali putkeen johon ei merkattu syöttäjää. Se kertoo jotain siitä kuinka vapaasti Puistonvartijat pääsivät ajoittain pallon kanssa etenemään.

Puoli minuuttia myöhemmin Virtanen pääsi ohjaamaan suoraan puolisonsa edessä Hannukselan lähettämän pallon verkon perukoille ja hymy oli vaihtopenkillä tietysti herkässä. Eikä ennättänyt kulua kahtakaan minuuttia, ennen kuin oli Hannukselan itsensä vuoro osua. 0-7.

Noin kahdeksan minuuttia ennen loppua Niki hävisi pomppupallon laidan vieressä, ja vastustaja pääsi iskemään poikittaissyötöstä pallon etukulmaan ohi Teemun. 1-7. Paria minuuttia myöhemmin Jokinen pääsi kuitenkin kaunistelemaan lukemat Hannykselan syötöstä 1-8:aan.

Matikka tuomittiin ottelun loppupuolella kahden minuutin istunnolle huitomisesta ja Rangers joutui vielä neljännen pelinsä päätteeksi vetämään pari minuuttia alivoimaa. Keskivertopuistonvartijaa tuoreemmilla jaloilla ollut Lassi vähät välitti miesvajeesta ja kävi iskemässä vastahyökkäyksestä lukemat AV:lla jo 1-9:ään. Tilanne lähti Teemun oivaltavasta avauksesta Antin lapaan, joka kirjasi tästä tilanteesta jo kauden yhdeksännen syöttöpisteensä miehen kokonaistehojen ollessa tyylikkäät 0+9. :)

Jokinen löi pallon kymmenen sekuntia ennen päätössummeria kymmenennen kerran häkkiin ja Nikillä oli vielä viimeisellä sekunnilla saumat iskeä hattutemppu, mutta veto painui ohi. Lopputulos 1-10 Rangersille.

Tämä oli kauden toistaiseksi helpoin peli ja hyvä niin. Joku Pyövelit vol.2 olisi tehnyt Puistonvartijoista ruumiita. Rangers-konkari Juha-Pekka "Masto" Kiilunen pelasi samalla myös 100:n ottelunsa Rangersissa. Hyvä Masto!