Rangers - Pyövelit 2 (3 - 13)

Aika: 10.3.2018 16.00
Paikka:
Sarja: 4-divisioona

Pyövelit-matsi meni sarjastaputoamisen varmistuttua raporttikeijolta melko sumussa. Osa Puistonvartijoista oli saanut nollattua kohtalaisesti tilannetta pelien välillä kuuntelemalla musiikkia ja heittämällä jerryä, osa ei. Tosiasia oli se, että sarjanousua tavoittelevilla Pyöveleillä oli ottelussa panosta, Puistonvartijoilla oli enää vain pullo mielessä.

Se näkyi myös kentällä, sillä mustapaitaiset Pyövelit pyörittivät peliä ja iskivät maaleja näytöstyyliin Rangersin ihmetellessä vierestä. En tiedä olisiko tämän pitänyt edes vituttaa, sillä aika hienon näköistä oli.

Kyllä Rangerskin sai luotua ottelussa tilanteita, ja erityisesti pakeista koottu hyökkäyskolmikko Lehtimäki-Turto-Myllymaa kirmasi kentällä kuin villivarsat konsanaan. Lehtimäki pääsi iskemään maalinkin (riparista jälleen), ja myös Virtanen ujutti komean vanhanaikaisen ensimmäisen erän lopussa.

Pyövelit oli kuitenkin selvästi parempi joukkue tälläkin kertaa, ja vaikka miten oltaisiin vedetty sata lasissa, taitotaso tuskin olisi riittänyt taistelemaan voitosta, varsinkin kun Pyöveleillä oli vasta päivän ensimmäinen matsi kyseessä.

Ottelun viimeisellä minuutilla saatiin sentään vähän aihetta hymyyn, kun Vesku heitti komeasti Jokisen yksin läpi ja tämä ampui pallon tolpan kautta sisään. Loppulukemat 13-3.