Rangers - HFT (3 - 2)

Aika: 20.10.2018 11.00
Paikka: Halikon Liikuntahalli
Sarja: 5-divisioona


HFT_2018_A.png

Coach Särkelä kertoo keinot HFT:n kaatamiseen.

Viimeksi jäi kiireiden vuoksi raportit nettisivuilla väliin, mutta koitetaas tällä kertaa raapustella jotakin.

Lauantaina 20.10. pelattiin Vitosdivarikauden toinen kierros Halikon liikuntahallissa Salossa. Rangers oli kokenut treeniviikolla hieman takaiskuja loukkaantumisten muodossa, ja Coach Särkelä olikin pakotettu muokkaamaan alunperin suunniteltuja ketjukoostumuksia ennen pelejä. Jalkeille saatiin kuitenkin reilut kaksi vitjaa voitonnälkäisiä Puistonvartijoita sekä pieni, mutta äänekäs Rangers-huivinen kannattajajoukko. Huhujen mukaan viestintäpäällikkö Petterssonin kihlattu ja anoppikin olivat katsomossa! Myös aamupäivän vastustajaa, isäntäjoukkue HFT:tä oli tullut katsomaan lukuisa määrä halikkolaisia, joten hattuhylly olikin heti aamusta melko piukassa. Mikäs sen hienompaa!

Kaksi voittoa kauden ensimmäisistä kahdesta pelistä ottanut sinipaitainen Rangers lähti otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, vaikka kokeneilla halikkolaisilla olikin selkeä kotikenttäetu parkettialustallaan. Rangers aloitti ottelun vahvasti, kun elävien kirjoihin palannut Jokinen pääsi heti ensi sekunneilla puolittaiseen läpiajoon, maalinteossa kuitenkaan onnistumatta. Paria vaihtoa myöhemmin Jokinen oli jälleen pahanteossa HFT:n maalin edustalla, ja vastustaja joutuikin rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Jokinen teki herrasmiesmäisesti tilaa rankkuspesialisti Hänniselle, jonka vakioyritys kilpistyi kuitenkin tällä kertaa halikkolaisveskarin oikeaan käteen.

Pomppuinen pelialusta tuotti ajoittain vaikeuksia pallon liikuttelussa, mutta Rangers onnistui silti tuottaamaan lukuisan määrän laukauksia ottelun ensimmäisessä erässä. Erän loppuun Rangers pääsi vielä pyörittämään ylivoimaa, mutta palloa ei maaliin asti saatu.

Toisessa erässä halikkolaisetkin alkoivat päästä paremmille maalipaikoille ja tolppiakin taidettiin kilistellä kentän molemmissa päissä. Vesku oli kuitenkin Rangers-maalissa mies paikallaan, ja myös Rangers-puolustus pelasi erittäin tunnollisesti Myllymaan näyttäessä jatkuvasti esimerkkiä siitä, miten pysäytetään vastustajan eteneminen oikea-oppisesti.

Kuten Rangersin konkaritulokas Arasolakin sanoi; "kun tarpeeksi laukoo, niin jossain kohtaa on pakko upota". Ja niinhän siinä kävi. 0-0 oli taulussa vielä toisen erän loppupuolella, ennen kuin Emilin laukaus vihdoin upposi maskia tehneen Sampan rinnasta sisään. 1-0! Tilanteita nähtiin vielä molemmissa päissä, mutta näissä kutkuttavissa lukemissa mentiin toiselle erätauolle.

Kolmannen erän alku oli niin ikään Rangersin hallintaa. Viidennellä peliminuutilla nähtiin helpottava 2-0 maali, kun hyvää matsia pelannut Jokinen tiputti Turuselle toiseen altoon ja tämä ampui rannarinsa HFT:n maalin ylänurkkaan. Juuri kun näytti siltä, että Rangers pystyy ottelun kääntämään edukseen, tapahtui nukahdus omassa päässä ja halikkolaishyökkääjä olikin yht'äkkiä kasvotusten Veskun kanssa. 2-1.

Tätä ei kauaa ehditty murehtia, sillä minuuttia myöhemmin ensimmäisen maalin tissillään tehnyt Samppa oli jälleen kauhomassa palloa maaliin. 3-1! HFT jatkoi taistelua ja se onnistuikin kaventamaan lukemat 3-2:een ajassa 42:11, kun tulinen pommi suuntautui Rangers-maalin yläkulmaan. Ottelun viimeiset kolme minuuttia olivat lähes yhtä maalia, kun Halikko haki tasoitusosumaa ilman maalivahtia. Aivan viime sekunneilla Vesku joutui vielä torjumaan, mutta lopulta helpottava summeri soi. 3 tiukkaa ottelua ja 3 voittoa! Kelpaa!

Rangersin Kolme salamaa: Tomi Myllymaa

Bubbling Under: Juuso Jokinen, Vesa Suominen, Sami Räisänen, Ramses Paalanen ja kaikki muut

Rangersin kouluarvosana: 8+

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 024:49Räisänen SamiHildén Emil
2 - 034:11Turunen HenriJokinen Juuso
2 - 137:48VastustajaEi syöttäjää
3 - 138:50Räisänen SamiEi syöttäjää
3 - 242:11VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
04:00Hildén Emil2 min
13:36Vastustaja2 min
Torjunnat:
Suominen Vesa: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Pettersson Niki
Hyökkääjä
6Myllymaa Tomi
Puolustaja
6Arasola Ari
Hyökkääjä
10Helenius Jani
Puolustaja
11Turunen Henri
Hyökkääjä
13Suominen Vesa
Maalivahti
14Reijonen Jere (A)
Hyökkääjä
18Ratus Sampsa
Hyökkääjä
23Jokinen Juuso
Hyökkääjä
33Hildén Emil
Hyökkääjä
67Hänninen Atte
Hyökkääjä
69Paalanen Ramses
Puolustaja
89Räisänen Sami
Hyökkääjä
-Särkelä Risto
Valmentaja